Studiofotografie

 

Laat een leuke, vrolijke foto maken van jezelf, je gezin of van de kinderen.

IMG_4029

Wilt u graag mooie foto’s van je familie of gezin? Vaak is er een directe aanleiding om een mooie reportage te laten maken: Opa en oma vieren hun huwelijksjubileum of als kerst- of verjaardagscadeau. Waarmee maakt u ze blijer dan met een mooie foto van alle kinderen en kleinkinderen. Maar ook zonder aanleiding is het leuk om een familieshoot te boeken. In de studio gaan we ca. een uurtje aan de slag. Jullie kunnen samen en apart op de foto. Natuurlijk is er ook ruimte voor jullie eigen inbreng.

 

Bij Foto Megens hebben we een jarenlange ervaring in het maken van studio foto’s en portretfoto’s. We beschikken over een ruime studio waarin we groepen tot plus minus 12 personen kunnen fotograferen. Bij groepen is het wel belangrijk om de kleding op elkaar af te stemmen dit qua stijl en kleur zodat het een rustig geheel blijft.

Ook hebben we in onze studio allerlei accessoires die we, indien u dit wenst, kunnen gebruiken bij de fotoshoot. Dit zijn bijvoorbeeld houten kisten, koffers, blokken, stoeltjes en voetballen.

Een fotosessie met kleine kinderen moet niet al te lang duren en vooral leuk zijn. Het kindje gaat op ontdekking in de studio terwijl de fotograaf foto’s maakt. Neem zelf ook wat speelgoed mee of het favoriete knuffeltje.

Na enkele dagen zal een selectie van de gemaakte foto’s klaar liggen in onze winkel. U kunt deze dan komen bekijken en bepalen wat U wilt hebben. U kunt de foto’s laten vergroten, er een collage van laten maken of op canvas, hout en dibond laten zetten.

Bent U geïnteresseerd om een foto te laten maken dan kunt U altijd bellen om een afspraak te maken. Heeft u dan nog vragen dan kunnen wij die direct beantwoorden.